https://www.youtube.com/watch?v=d8ik8UveviI

Business Fest 2024 –
ahol az üzleti élet találkozik

Az üzlet társasjáték. Ne játszd egyedül!

1 nap | 5 esemény | 10+ színpad | 20+ szakmai szekció | 6000+ résztvevő

Üdvözlünk Magyarország legnagyobb üzleti fesztiválján!

2024.06.13., Millenáris

ÖT SZAKMAI FESZTIVÁL TALÁLKOZIK!

Aleseményeink, a HR Fest, az IT Fest, a Sales Fest, az Ecommerce Fest és a Business Builders programjai izgalmas és aktuális témákkal, nemzetközi és hazai TOP előadókkal várnak, velük és veled együtt járjuk körül az üzleti világot mozgató trendeket és építjük együtt a legkiválóbb üzleti közösséget.

Az üzleti siker egyik titka az iparágakon átívelő szakmai és személyes kapcsolatokban rejlik. Ehhez pedig ezen a napon minden adott, a Business Fest teremti meg ezt a széles körű inspirációs és kapcsolatépítési lehetőséget számotokra!

EZ A TALÁLKOZÓHELY A TE HELYED IS:

vállalati szakértők, meghatározó közéleti gondolkodók, innovatív kezdeményezések, kicsiben gondolkodók és nagyot álmodók nyitott műhelye.
Keressük idén is együtt az együttműködésben rejlő lehetőségeket az üzleti élet minden területén!

Ők már biztosan velünk tartanak

előadóink névsora folyamatosan bővül

Frei Tamás

Cafe Frei
Chairmen of the Board

Pál Feri

Katolikus pap és mentálhigiénés szakértő

Sarah Lewis

Appreciating Change
A Pozitív pszichológia az üzleti életben c. könyv szerzője.

Lakatos István

Bravogroup Holding
Vezérigazgató

Dr. Kemény Dénes

Sziget Waterpolo Kft.
Ügyvezető

Friedl Zsuzsanna

T-Systems International GmbH Chief Human Resources Officer

Gazsi Zoltán

Eisberg Hungary
Ügyvezető

Lana Faust Krizan

MOL Nyrt.
Group HR Senior Vice President

Sárospataki Albert

Billingo Technologies Zrt.
Vezérigazgató

Dan Riley

RADICL
Co-Founder

Ördög Nóra

Műsorvezető

Galambos Márton

Forbes
Főszerkesztő

Palya Bea

Palya Bea Production
Észa alapító, énekes-dalszerző, voice coach

Jan Lastuvka

Lemonero
CEO, Founder

Pistyur Veronika

Bridge Budapest
Ügyvezető

Várdy Zoltán

The Launch Code
Alapitó & Startup Mentor

Wéber Gábor

Agenc Magyarország Kft.
Ügyvezető

Dr. Guld Ádám

PTE
médiakutató, egyetemi docens

Jakab Roland

HUN-REN
Vezérigazgató

Kenyeres András

Kenyeres Consulting Europe
Tulajdonos/alapító

Keleti Arthur

ITBN
Alapító, Kibertitok jövőkutató

Dr. Újszászi Bogár László

meggyozes.hu
Meggyőzés- és befolyásolástechnikai szakértő

Egerszegi Krisztián

MiniCRM Zrt.
Cégépítő

Dr. Varga Eszter

PannonHitel Zrt.
CEO

A PROGRAM

A Business Fest üzleti blokkjaiban ez vár rád, ha csatlakozol hozzánk

Töltsd le az összesített programtáblát magadnak és tervezd meg a napod!

FESZTIVÁLTÉRKÉP

Kattints a nagyításhoz!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Kiknek szól ez a fesztivál?

Vezetőknek, döntéshozóknak, ambiciózus szakértőknek, és minden olyan nyitott gondolkodású üzleti szereplőnek, aki hisz benne, hogy a széles látókör a sikeres üzlet kulcsa.

Nagyvállalati szakértőknek, kisvállalati vezetőknek, szakmai támogatóknak és elkötelezett üzleti szolgáltatóknak is itt a helye.

Várunk minden olyan vállalati döntéshozót, cégalapítót, feltörekvő kisvállalkozót és szakmaiságra nyitott munkavállalót, aki a HR, az IT, a sales, a marketing, a flottaüzemeltetés, a jóléti szolgáltatások területén aktív vagy az üzleti szféra bármely területével együttműködik bármely üzleti szektorban.

Csatlakozhat minden olyan nyitott gondolkodású kisvállalkozás, innovatív cégvezető, aki bármely szektorban új partnerekre és gazdagabb tudásra vágyik – tevékenykedjen a pénzügytől vagy coachingtól kezdve a belső kommunikáción át a jogi támogatásig.

Mit tartalmaz a vásárolt belépőjegy?

A belépővel jogosult vagy belépni a Business Fest eseményre – minden fesztivál részére, annak minden színpadi programjára a fesztivál teljes ideje alatt.

Jegyed többszöri belépést biztosít a fesztivál teljes területére.

Tényleg 1 jeggyel jogosult vagyok minden programra?

Igen, a belépőjegy a Business Fest teljes területére érvényes. Betekinthetsz a HR Fest, az IT Fest, a Sales Fest, a Business Builders, az Ecommerece Fest keretében az összes publikus programra, csupán a termek befogadóképessége szabhat határt.

Hol a QR-kódom?

Miután jegyedet beszerezted, két visszaigazoló levelet kapsz. Belépésre jogosító QR-kódodat a Business Fest Belépőjegy QR-kód tárgyú levélben találod, illetve az applikációban. A QR-kód segítségével tudsz belépni az eseményre, ezt kinyomtatni nem szükséges, elég a telefonodon bemutatni.

Hol parkolhatok?

Parkolni a Millenáris Széllkapu parkolóházban (a Millenáris új parkjának parkolója), a Mammut bevásárlóközpontban és a környéken tudsz. 

A parkolóhelyek száma korlátozott, részesítsd előnyben a tömegközlekedést (4/6 villamos, 17 villamos, M2 és számos más vonal találkozik a közelben) vagy élj a közösségi közlekedéssel, és pattanj Wigo autóba. Ha igazán környezettudatos vagy, jöhetsz rollerrel vagy érkezz bringával, a Hellovelo biztosít bringatárolót és szervízt is a fesztivál területén.

Hol találom a programfüzetet?

Környezettudatos megfontolásból nincs nyomtatott programfüzetünk. A részletes programot megtalálod ezen az oldalon színpadok szerinti bontásban és nagyobb témák szerint is kigyűjtöttünk a témába vágó programokat, melyek, több színpadon is megjelennek. Ugyanez a program a Business Fest applikációban is megjelenik majd és az esemény előtti napon elérhető lesz egy letölthető verzióban is.

Streamelitek a programokat?

Az előadások az esemény napján élőben tekinthetők meg, azokat nem rögzítjük és közvetítjük. Böngészd át a programot és érkezz időben a téged érdeklő programokra.

Hol lehet networkölni?

Az egész fesztivál egy nagy networking lehetőség, csupán a fantáziádra és a nyitottságodra van bízva, hány új kapcsolatot alakítasz ki, hiszen itt mindenki hozzád hasonlóan egy üzleti közösség tagja. Ha mégis szeretnél kisebb körben kapcsolatot építeni, keresd fel a Networking Arenat a Sales Fest és az Ecommerce Fest közös területén, ahol a nap egy részében irányított témák mentén ismerkedhetsz új partnerekkel vagy bővítheted ismereteidet szakértő előadóinkkal, vendégeinkkel. Keresd fel kiállítóinkat és vált pár szót a parkban lazító vendégekkel is, biztos találsz új ismerősöket!

Mi az a Networking Arena?

Itt garantált a kapcsolódás! Keresd a Networking Arenat, ahol meghatározott témákban merülhetsz el előadóinkkal a nap folyamán több időpontban, melyet a részletes programban is megtalálsz majd.

Ha pedig lemaradnál ezekről, akkor is nézz be és csevegj új emberekkel, építs bizalmat, keress leadeket.

A networking Arena a tudatos kapcsolatépítés helye a Business Festen.

Dolgozhatok valahol?

A B épület galériáján kialakított Loffice Coworking Loungeban várunk szeretettel!
Illetve az esemény teljes területén kereshetsz egy eldugott helyet, ahol intézhetsz néhány levelet vagy gyors online meetinget.

Vihetem a kutyámat?

A Millenáris területére kutyát behozni tilos. Kérjük, hagyd otthon kisállatodat te is, megértésedet köszönjük.

Egyéb kérdéseimmel hova fordulhatok?

Írj nekünk az hello@businessfest.hu címre, ahol ahogy tudunk válaszolunk neked.

JEGYEK

BUSINESS FEST JEGY


– Korlátlan belépés –
– 
Ebéd –

79.990 FT+ áfa

JEGYVÁSÁRLÁS

CSOPORTOS JEGY


– Korlátlan belépés –
– Ebéd –

239.970 FT+ áfa

5 fő részére

JEGYVÁSÁRLÁS

10 db jegy felett kérj tőlünk egyedi ajánlatot a hello@businessfest.hu-n

RÓLUNK MONDTÁK

Kötetlen hangulat, erős szakmai tartalom, networking. Számomra ez volt a Business Fest!

Nem egy unalmas konferenciát kaptunk, hanem tényleg változatos és színes programokat, nagyon jó kerekasztal beszélgetésekkel tarkítva.

Ez a rendezvény valóban megmutatta, hogy milyen lehet egy szuper hangulatú és ugyanakkor szakmailag tartalmas esemény. Itt az igazi fókusz a párbeszéden és a tapasztalatok megosztásán volt széleskörű témákkal és előadókkal.

Ilyen nagyszabású, business fókuszú rendezvényre még nem nagyon volt példa idehaza. A telt háznak köszönhetően több ezer ember gyűlt össze. Így a HR, az IT, a startup és még számos más szektor képviselői végre együtt tölthettek egy napot és tanulhattak egymástól is.

Az, hogy ez egy összevont rendezvény, tulajdonképpen szerintem a legjobb ötlet, ami így megszülethetett. Azt gondolom, hogy nem tud egymás nélkül élni ez a sok különböző szakterület és azt, hogy egy szemléletben, egyszerre próbáljuk összegyúrni őket, ez a jövő, erre kell, hogy menjünk!

Azt hittem, hogy konferencia termek lesznek egymás mellett és amikor megláttam, hogy óriási fesztivál hangulat van, ezer féle sátor és annyi mindent lehet csinálni; nagyon meglepődtem és nagyon tetszett, sokkal jobb, mint amire számítottam.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

NEMZETKÖZI TÁMOGATÓNK

FŐTÁMOGATÓINK

KIEMELT PARTNEREINK

KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ PARTNERÜNK

RENDEZVÉNYTECHNIKAI PARTNERÜNK

MÉDIAPARTNEREINK

Ha szívesen részt vennél kiállítóként a 2024-es Business Festen, írj levelet a hello@businessfest.hu címre!

KÖVESS MINKET KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

2022-ben azért álmodtuk meg a Business Festet, mert hiszünk abban, hogy a fejlődéshez ki kell szakadj buborékod korlátaiból! Ehhez szerettünk volna egy olyan szakmai fórumot teremteni, ahol a legnagyobb üzleti döntéshozók kötetlen hangulatban találkozhatnak egymással. Azóta is töretlenül dolgozunk, hogy a szakmai tartalom átadása mellett ledöntsük az unalmas konferenciák szabta korlátokat, és teret engedjünk az inspiráló beszélgetéseknek, a kapcsolatépítésnek és a szórakozásnak is.

Ismerj meg minket jobban!