ISMERD MEG A BUSINESS FEST KIÁLLÍTÓIT

-feltöltés alatt-

B ÉPÜLET

WHC – Ha kell egy jó csapat
Ha kell egy jó csapat várunk a WHC standon!

Bővebben

Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége
A szakmát összefogó ernyőszervezet – a minőségi coachingért

Bővebben

BaBér Bérügyvitel és Bérszámfejtés
Bérügyvitel és bérszámfejtés HR támogató szolgáltatásokkal

Bővebben

UniYou – a diákmunka új generációja
Diákfoglalkoztatás még soha nem volt ilyen egyszerű.Teszteld

Bővebben

HRmaster
A HRmaster egy 22 modulból álló integrált szoftverrendszer.

Bővebben

M-Prospect & Voxy
Voxy&M-Prospect Where language training meets business needs

Bővebben

Szomszédok Nyugdíjas Szövetkezet
Munkaerőhiány? Jöjjenek a tapasztalt nyugdíjasok!

Bővebben

CX-Ray – HR szervezetdiagnosztikai felmérések
HR szervezetdiagnosztikai felmérések > adatvezérelt döntések

Bővebben

Health and Wealth – Vállalati pénzügyi jóllét juttatások
Wellbeing élmény és aktivitás

Bővebben

Millenáris, Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszíne
Találkozz a házigazda Millenáris csapatával a HR Festen!

Bővebben

MindentMent Fogászat
Pörgess a szerencsekeréken az értékes nyereményekért!

Bővebben

Groupama egészségbiztosítási pont
Groupama Biztosító az egészséges munkavállalókért

Bővebben

Magyar Élsportolók Érdekvédelmi Fóruma
#MEEF – A Te hangod! Érted és helyetted!

Bővebben

Teladoc
digitális egészségügyi juttatások

Bővebben

Loc(k)albox – Az innovatív céges ajándékozás szakértője
Ismerd meg a világ első okos ajándékdobozát.

Bővebben

Munkahelyeink.hu
HR technológiával személyre szabott megoldásokat kínálunk.

Bővebben

Salva Vita Alapítvány
30 éve segítünk befogadó munkahelyeket létrehozni.

Bővebben

Spark Promotions
Reklámajándék, munkaruházat és egyedi promóciós termékek.

Bővebben

JobGroup
JobGroup. 32 éve az integrált HR szolgáltatások szakértője.

Bővebben

Office Line Kft.
Gyere és próbáld ki a világ legújabb akusztikus fülkéit!

Bővebben

Zyntern.com
Küldetésünk összekötni a fiatal munkvavállallókat a cégekkel

Bővebben

IDBC
Digitális HR szolgáltató cégként összekötjük az embereket

Bővebben

Perfekt Zrt.
PERFEKT, a tudás a legjobb befektetés!

Bővebben

No Fluff Jobs
Frissülj fel nyári hűsítőinkkel és játssz a nyereményekért!

Bővebben

Minerva 90 Kft.
Felnőttképzés, szakképzés, vállalati oktatás,

Bővebben

Világszép Gyermekvédelmi Alapítvány
Te is segíthetsz átírni állami gondoskodásban élő gyerekek történetét – Inspiráló vállalati értékteremtés a Világszép Alapítvánnyal

Bővebben

Loffice
Flexibilisen bérelhető loft irodák a progresszív ötleteknek

Bővebben

Mental Spa
A Mental Spa egy irodai Életvezetési és Önismereti Központ

Bővebben

Utazó Planetárium
360 fokos képi világú műsorok: szórakozás, ismeretterjesztés

Bővebben

Budapesti Gazdasági Egyetem – BGE
A BGE Magyarország legnagyobb üzleti közössége és képzőhelye

Bővebben

KÉPEZŐ
KÉPEZŐ – MŰVÉSZET – ÉLMÉNY – KREATIVITÁS

Bővebben

Art Corner by Art is Business
Művészeti szolgáltatások maguktól az alkotóktól.

Bővebben

KórházSuli Alapítvány
Híd a kórház és az iskola között.

Bővebben

Segafredo Zanetti
Segafredo Zanetti – az eredeti olasz espresso esszenciája

Bővebben

Hotel Európa Fit****superior
Hévízen található elegáns 4 csillagos superior szálloda.

Bővebben

Cup Revolution Kft.
Magyarország legnagyobb visszaváltó rendszerét működtetjük.

Bővebben

Frissdiplomás Kft.
Élménytelibbé és egyszerűbbé tesszük a toborzást.

Bővebben

A WHC Csoport idén is a HR Fest főszponzoraként és kiállítójaként képviselteti magát az eseményen, ahol igazi fesztivál hangulatban várjuk a látogatókat. A szakmai előadások mellett standunkon szórakoztató aktivitás sorozattal készülünk, ahol a résztvevők között értékes nyereményt sorsolunk ki.

A HRmaster integrált szoftverrendszer 22 moduljával lehetőséget biztosít a szervezet humán erőforrásait érintő összes terület irányítására. Napi munkavégzést támogató megoldásokat kínál a szervezet minden tagja számára a riportoktól a munkáltatói nyilvántartásokon át a bérszámfejtésig.

A Munkhahelyeink.hu innovatív munkáltatói márkaépítési és célzott toborzási megoldásokat kínál a munkáltatóknak, hogy kapcsolatba lépjenek a munkavállalókkal és a leendő jelöltekkel. A cégek válaszolhatnak az értékelésekre, közzétehetik az állásajánlatokat és népszerűsíthetik szervezeti kultúrájukat

MED24 – Testi és lelki egészség pár kattintásra: online, telefonon vagy videókonzultáción. Standunkon megismerheted mi mindenre használhatod a digitális klinikát, hogyan segíthetsz Munkatársaidnak éjjel-nappali orvosi tanáccsal és eligazodni az egészségügy útvesztőjében.

Számodra is fontos a kollégáid jólléte? Hatékony egészségprogram kialakításán dolgozol? Ismerd meg a Groupama Biztosító Medicare egészségbiztosítási programjait. Látogass el a standunkra, ahol minden kérdésedre válaszolunk!

A Millenáris, Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszínének értékesítési és marketing csapata is ott lesz a HR Fest kiállítói között. A B épület – Nagycsarnokban izgalmas feladatokkal, kreatív játékokkal, egyedi ajánlatokkal és egész napos mosollyal várunk minden kedves látogatót.

Rugalmas munkaerőt keresel? Csökkentenéd a költségeidet? Időt nyernél HR-eseidnek?
Bemutatjuk Neked a diákfoglalkoztatás új generációját:
– hipergyors
– 100% digitális
– rejtett költségek nélkül
– 7/24-ben
Egy hirdetésfeladás csak 80 mp. Próbáld ki & beszélgessünk, Neked hogyan segíthetünk.

Mennyire ismered a mai pályakezdők igényeit? Mely cégeknek a legvonzóbbak a fiatalok számára 2024-ben? Érkezünk a Nagy Pályakezdő Kutatásunk eredményeivel és a legnépszerűbb cégekkel!

Nem csak tudásra szomjazol?
Akkor ugorj be a Zyntern RefresHR Bárba, ahol egész nap várunk frissítő italokkal.

A CX-Ray HR szervezetdiagnosztikai eszközökkel célunk, hogy elégedettségfelméréssel, teljesítményértékeléssel és hálózatelemzéssel átlátható, transzparens, világosan megfogalmazott és célorientált szervezeti működéshez segítsük hozzá partnereinket, így a legjobbat tudják kihozni az embereikből.

A JobGroup standján meghitt környezetben várunk, beszélgessünk a HR terület kihívásairól! Integrált HR szolgáltatásainkkal 32 éve vagyunk meghatározó szereplők a hazai szellemi munkaerő piacon. Fő tevékenységeink a fejvadászat, vezetőkiválasztás, munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés.

A PERFEKT célja, hogy széleskörű és magas színvonalú szakmai képzéseinkkel a lehető legmagasabb szinten tegyünk eleget a képzésben résztvevők igényeinek és elvárásainak. A PERFEKT standjánál tudásalapú játékokkal és ajándékokkal várunk minden érdeklődőt.

Szeretnél naprakész információkat kapni az IT iparág toborzási trendjeiről miközben hűsítőinkkel frissülsz fel a nyári melegben? Találkozzunk a No Fluff Jobs standnál! A jó hangulatot még fokozzuk nyereményjátékkal is! Gyere és játssz az értékes nyereményekért!

A Spark Promotions egy 35 éves családi vállalkozás, mely a hazai reklámajándék piac kiemelkedő szereplője, hétszeres Superbrands márka. Termékportfóliónk tartalmaz számos hagyományos és egyedi reklámajándékot, öko termékeket, reklámédességet, promóciós ruházatot és munkaruházatot.

A Grantis Hungary Zrt. szolgáltatásai között szerepelnek financial wellbeing előadások, tréningek, valamint a vállalati egészség- és életbiztosítások, illetve egyéb adókímélő-lojalitást növelő megoldások. Célunk, hogy segítsük munkavállalók pénzügyi stabilitását és jóllétét, egészségmegőrzését.

Látogass el az Office Line standjára, és legyél azon szerencsések között, akik Magyarországon először próbálhatják ki a világ első számú akusztikus fülke gyártójának, a Framery-nek legújabb és leginnovatívabb akusztikus fülkéit!

A Voxy® a világ első, személyre szabottan üzleti angolt oktató alkalmazása. Csatlakozz 150 ország 5 millió nyelvtanulójához, és fedezd fel, hogyan ad lendületet a Voxy® nyelvtudásodnak! Kérj időpontot egy online bemutatóra, és igényelj demo licencet, hogy meggyőződhess, miért ez a legjobb megoldás.

Bérügyvitel és bérszámfejtés HR támogató szolgáltatásokkal.

Munka és élmény – Kéz a kézben!

Nem túl rövid az élet a rossz kávékhoz? Válaszd az „il vero espresso italiano”-t a szünetekben! Bizonyított: a hatékony munka kulcsa a kellemes légkör és a kiváló kávé.

Gyere, és ízleld meg a különbséget!

Olyan rendszereket dolgoztunk ki és működtetünk, amelyek a tartós használatot, a hulladékmennyiség csökkentését, ezáltal a fenntarthatóságot segítik vendéglátóhelyeken, rendezvényhelyszíneken és egyéb létesítményekben. Mi segíthetünk, hogy céged óriásit lépjen előre a fenntarthatóságban!

Az egyetem nem csak a diplomáig partner! Kapcsolódj alumni programjainkhoz, csatlakozz üzleti partnerként, válassz felnőtt – és céges képzéseink közül vagy készítsünk együtt innovatív kutatást! Várunk a BGE Zónában interaktív „Tudományfallal”, játékokkal és BGE sörrel! A BGE több, mint diploma. Megmutatjuk!

Játszva szeretnél 50.000 Ft értékű nyereménnyel gazdagodni? Megkóstolnál világbajnok kézműves finomságokat? Gyere a standunkhoz és mindezek mellett, ismerd meg a világ első okos ajándékdobozát. Megmutatjuk miként fér bele egyetlen ajándékba: Játék+Élmény+CSR+Brandépítés+Gasztronómia.

A 2012-ben alapított Szövetség a coach szakma legmagasabb hazai fóruma, amely a minőségi coaching kultúra terjesztésén, a szakma érdekképviseletén, minőségbiztosításán dolgozik. Tagszervezetei a Magyarországon működő 10 hazai és külföldi coach egyesület, amelyek együttesen 1500+ coachot képviselnek.

Tudd meg, hogyan tudod támogatni munkatársaid (és családtagjaik) prémium fogászati ellátását költséghatékonyan. Most lehetősége nyílik csatlakozni egy olyan programhoz, mely jelképes, egyszeri regisztrációs díj fejében, fogászati diagnosztikával támogatott konzultációt és további kedvezményeket ad.

KIK VAGYUNK?

A Magyar Élsportolók Érdekvédelmi Fóruma egy független és kooperatív szervezet. Flagship projektünk, a duális karrier koordináció azzal a céllal jött létre, hogy a professzionális pályájukat lezáró sportolók társadalmi beilleszkedését, civil karrierjét előkészítse és segítse.

Idén épp 15. éve, hogy a Loffice két országban és négy helyszínen nyújt rugalmas feltételekkel igénybe vehető irodai infrastruktúrát és egy olyan támogató légkört, ahol lehetőség nyílik a szakmai és emberi kapcsolatok építésére. Plug & play loft irodáinkat izgalmas kreatív tartalmakkal töltjük meg.

A KÉPEZŐ-ben hisszük, hogy a képzőművészet felszabadító erejétől kicsit jobb lesz a világ.
Újszerű megközelítésünkkel kínálunk kreativitást kibontakoztató, készségfejlesztő, paradigmaváltást ösztönző, csoporterőt felszínre hozó foglalkozásokat, melyek során a képzőművészetet mint eszközt vonjuk.

A Mental Spa Életvezetési és Önismereti Központ egy új kezdeményezés, mely Magyarországon elsőként kifejezetten az irodai dolgozók mentális egészségét állítja a középpontba. Sokféle technikával, egyéni és csoportos módszerrel segítjük a hozzánk fordulókat újabb lépéseikben a mentális jól-létük felé

Az Art is Business egy olyan platform, amelyen találkozhatnak a vállalati, magán- és művészeti szcéna szereplői, és az itt megosztott tudásból együttműködések jöhetnek létre. A BusinessFestre művészeti szereplők üzleti szolgáltatási mixeit hozzuk el az alkotók tolmácsolásában.

Az IDBC digitális munkaerőközvetítő- és HR szolgáltató cégként már 10 éve dolgozik azon, hogy öröm legyen a toborzás. 50+ fős recruitment csapatunk erős szakmai specializációval és digitális HR megoldásokkal rugalmasan és gyorsan alkalmazkodik ügyfeleink és jelöltjeink egyéni i

Munkaerőhiány? Jöjjenek a tapasztalt nyugdíjasok!
A nyugdíjasok foglalkoztatása win-win helyzet. A munkáltatónak kell munkáltatói járulékokat fizetni, a nyugdíjas a bruttó béréből csak 15% SZJA-t adózik. Gyere el a B9-es standhoz, ahol ott lesznek a téma szakértői.

Több mint 30 éve segítjük mindenkinek megszerezni azt a képzettséget és tudást, amelyet megálmodott magának. Képzőként fő feladatunk reagálni a változásokra, a folyamatosan megújuló piaci igényekre. Olyan tudást és ismeretanyagot átadni, mely naprakész, hasznos és gyakorlatias.

Az Utazó Planetárium iskolákba, óvodákba és rendezvényekre viszi el Utazó Planetáriumi kupoláit és mutatja meg az Univerzum csodáit a nézőknek. Célunk az igényes tudományos ismeretterjesztés, a csillagászat és természettudományok népszerűsítése úgy hogy elvisszük Önökhöz a planetáriumot, élményeket.

A Salva Vita Alapítvány egy díjnyertes szolgáltató és tanácsadó szervezet, a speciális igényű emberek foglalkoztatásának szakértője.
A cégeket abban támogatjuk, hogy inkluzív és akadálymentes munkahelyeket hozzanak létre, és felkészülten tudják fogadni a speciális igényű munkavállalókat.

Tudtad, hogy kollégáid gyermekeinek egészen biztosan van állami gondoskodásban élő évfolyamtársa, így áttételesen ez a társadalmi probléma a ti szervezeti kultúrátoknak is része? Ha CSR partnert kerestek, vagy ESG célkitűzéseiteket töltenétek meg valódi tartalommal, érdemes minket megismernetek

A KórházSuliban az iskolából kimaradó, tartósan beteg gyerekek oktatását segítjük. Velünk személyre szabott, az állapotukat figyelembe vevő közegben, játékosan tanulhatnak és gyógyulhatnak. A tanulással színt viszünk a gyerekek magányos mindennapjaiba, közösséget, jövőképet adunk nekik.

Megismerkedhetsz egy remek lehetőséggel Hévízen, ahol nem csak pihenni, gyógyulni tudsz, hanem az üzletednek is új lendületet adunk. Vállalati szűrőcsomagok, egészségügyi kezelések, céges csapatépítő élmények, konferenciák, meetingek. Meglepetéssel várunk minden érdeklődőt.

Cégünk és csapatunk a precizitásról, a magas szintű ügyfél-kiszolgálásról és az innovatív megoldásokról ismert. Állásportálunk a frissdiplomas.hu, legfőbb projektjeink a JOBVERSE Állásbörze, a Frissdiplomás Mikulás Roadshow, a BGE Állásbörze és a SzakmaFeszt. Segíthetünk Neked is?

D ÉPÜLET

miklóscsabi pincéje
Kézműves élményborászat Mórról. miklóscsabi itt és Mór

Bővebben

UC x SalesForce
United Consult Zrt. IT tanácsadás

Bővebben

NLV Klub – PROFI-T-ABILITY
Az Employer Branding csodafegyver!

Bővebben

Kiszervezett Marketing Kft.
Az Év Marketing Nagykövete 2023

Bővebben

DUÁL Kft.
REKLÁMAJÁNDÉKOK ÖNNEK! A standnál ajándék mindenkinek!

Bővebben

NN Biztosító
Ismerje meg vállalati megoldásainkat értékes nyereményekért!

Bővebben

Salesverzum
X-SIGHT marks the future of your sales

Bővebben

Konecta
Ügyféltámogatás rugalmasan és magas szakmai színvonalon.

Bővebben

AjándékGuru az izgalmas reklámajándék
Izgalmas reklámajándék kreatív cégeknek – gyors, tökéletes

Bővebben

Teenpreneur Program / Service Design Jam
Innováció diákoknak és felnőtteknek!

Bővebben

MiniCRM
Csináld hatékonyabban az értékesítést a MiniCRM-mel!

Bővebben

REVOLUTION az #erpspecialista
Tartsd kézben vállalkozásod, ismerd meg az ERP-k világát!

Bővebben

Az X-SIGHT csapata 2 helyszínen is vár téged a Sales Festen debütáló Sales Excellence Team megalakulására. Nézz be standjainkra, ahol játékos programokkal, meglepetéssel készülünk és találkozz szakértőinkkel, akik az általad választott témában állnak rendelkezésre egy szakmai beszélgetésre!

Vállalati élet-, baleset- és egészségbiztosítási megoldásaink növelhetik a munkavállalók motivációját és erősíthetik hosszútávú elköteleződésüket. Beszélgessen szakértőinkkel és játsszon értékes nyereményekért az NN Biztosító D épületben megtalálható standján!

A Konecta a világ egyik vezető BPO szolgáltatója, több mint 30 éves tapasztalattal. Magyarországon tevékenységünket egy professzionálisan képzett, ma már közel 200 fős csapattal végezzük: lead generálás, értékesítés, vevőszolgálat, igényfelmérés. Mi itt vagyunk és segítünk az ügyféltámogatásban!

Találkozz a United Consult és a Salesforce csapatával a Sales Masters by United Consult színpadon, ahol a legütősebb értékesítési témákat hozzuk el neked a délelőtt folyamán! Június 13-án a standunknál is várunk téged a Sales Festen, ahol kötetlenül beszélgethetsz szakértőinkkel a salest érintő aktuális kérdésekről, valamint részt vehetsz nyereményjátékunkon, ahol értékes ajándékokat sorsolunk ki a látogatók között! 

REKLÁMAJÁNDÉKOK ÖNNEK!
Cégünk, a DUÁL Kft. 35 éve foglalkozik reklámajándékokkal, nyomdai anyagokkal, munkaruházattal és mindezek logózásával. Kínálatunkban étel-, ital-, ill. karácsonyi csomagajánlatok is elérhetők!
Keresse weboldalunkat, kollégáinkat és segítségére leszünk.
Üdv: DUÁL csapata

Magyarország első logisztikai alapú társasjátéka, ami pénzügyi, gazdasági és stratégiai gondolkodásra is ösztönöz, kortól függetlenül. A társas remek lehetőséget biztosít vállalatok, iskolák és diákok kapcsolódására. Remekül alkalmazható csapatépítőkön vagy logózott verzióban ajándékként is.

Kiállításra készül? Megajándékozná üzleti partnereit, kollégáit? Szeretné növelni ügyfelei elköteleződését? Tegye azt egyedi céglogós ajándékokkal!
Az ügyfeleink azért szeretnek minket mert mi vagyunk a legrugalmasabb reklámajándék cég a piacon!
IMÁDUNK ötletelni, levesszük a terhet a válláról!

VW bogár pop up bár 🙂 imádni fogják 🙂

Hiszünk abban, hogy minden vállalkozásnak meg kell adni a lehetőséget a sikeres működéshez, és mi ebben szeretnénk segíteni. Küldetésünk, hogy a vállalkozások számára biztosítsuk azokat a hatékony rendszereket, amelyekkel könnyedén kezelhetik mindennapi kihívásaikat.

Ha nem látod át vállalkozásod, mert több rendszerben dolgozol és túl sok az excel tábla, akkor gyere el a REVOLUTION standhoz! Ismerd meg, hogy kiknek érdemes bevezetni vállalatirányítási rendszert és hogyan érdemes azt elkezdeni? Segítünk az üzleti elképzeléseid megvalósításában! #erpspecialista

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítik, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség.

Ismerd meg a diákoknak szóló Teenpreneur programot, mely a kritikus gondolkodást, probléma megoldó képességet fejleszti a középiskolásoknál a vállalkozó szemlélettel ötvözve. Emellett találkozhat a Service Design Jam-eket szervező csapattal is, akik pedig téged és munkatársaidat várják eseményeiken.

G ÉPÜLET

ITBN CONF-EXPO
Az AI és a kibervédelem elsőszámú független szakmai fóruma

Bővebben

Wolters Kluwer Café
Wolters Kluwer Café – LegalTech sztorik egy jó kávé mellett!

Bővebben

United Consult Zrt.
United Consult Zrt. IT tanácsadás

Bővebben

Financial Wellbeing – Tréning a pénzügyi tudatosságért by GRANTIS
Wellbeing élmény és aktivitás

Bővebben

Siemens Mobility Kft.
Siemens Mobility – Transform mobility for a better tomorrow

Bővebben

K&H
K&H IT. Lehetőség a fejlődésre, a kísérletezésre & a sikerre

Bővebben

Ötletből érték – Védd a szellemi tulajdonod!

Bővebben

META-INF Kft.
Atlassian tudás szívvel, lélekkel!

Bővebben

Leviathan Solutions Kft.
Beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszereket fejlesztünk

Bővebben

BetterMore Consulting
Rövidtávú kapacitáshiány vagy tartós bővülés? BetterMore!

Bővebben

iCentre Apple Premium Reseller
Veled a középpontban, a közös üzleti sikerekért.

Bővebben

Insprl – Kulcsot adunk a benned rejlő üzleti elemzőhöz!
Üzleti elemzés. Projekt sikerre programozva.

Bővebben

Cloudera
Cloudera – visit us in the building G! #EnterpriseAI

Bővebben

TOPdesk
Játssz, nyerj, és fagyizz egyet a TOPdesk standjánál!

Bővebben

Spark Promotions
Reklámajándék, munkaruházat és egyedi promóciós termékek.

Bővebben

AV Spring
Audiovizuális innovációk irodai környezetben

Bővebben

NEXON stand
Meglepetés, de a NEXON kaparós sorsjegyével csak nyerhetsz!

Bővebben

Getronics – globális tech szolgáltató
Getronics: Globális tech szolgáltatások, 20+ országban

Bővebben

AutSoft – a Zenitech company
Fejlődés, innováció és partnerség – a digitális világban

Bővebben

Bechtle – Jabra – Articon stand
Bechtle direct Kft. a jövőorientált IT-partnered

Bővebben

Standonkun, a korábbi évekhez hasonlóan biztosítjuk a jó hangulatot és az igazi fesztivál érzést.
Vendégeinknek étellel és gin-el készülünk. Lesz nálunk nyereményjáték, ahol értékes nyereményt lehet átvenni a nap végén, ezért is érdemes meglátogatni az UC standját!

Az idén 20 éves ITBN CONF-EXPO az IT biztonság és az mesterséges intelligencia legújabb innovációit és legaktuálisabb témáit felvonultató független szakmai fórum. Látogass meg minket standunkon és teszteld élőben a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket!

Látogasd meg Cafénkat, ha egy jó kávéra, társaságra és érdekes beszélgetésekre vágysz! A Wolters Kluwer Caféban, a LegalTech, jogi innováció gyakorlati oldaláról hallhatsz rövid beszélgetéseket, esettanulmányokat, megvalósított use case-ket.

Az AutSoft – a Zenitech company, a digitális transzformáció nagykövete. Az ITFest standján megismerheti vállalatunkat, a Zenitech márka elhivatott képviselőit és kivételesen finom koktélok kíséretében elmélyülhet az élvonalbeli technológiák világába.

Vess véget a káosznak a TOPdeskkel! Segítünk szabványosítani a céges folyamatokat és kézben tartani a feladatokat. Az eredmény: átláthatóbb munka, magasabb színvonalú szolgáltatások, önállóbb felhasználók, az IT ügyfélszolgálatnak pedig több idő a komplex projektekre. Várunk a G épületben!

A Spark Promotions egy 35 éves családi vállalkozás, mely a hazai reklámajándék piac kiemelkedő szereplője, hétszeres Superbrands márka. Termékportfóliónk tartalmaz számos hagyományos és egyedi reklámajándékot, öko termékeket, reklámédességet, promóciós ruházatot és munkaruházatot.

A modern kiberfenyegetések korában elengedhetetlen, hogy a beléptető rendszerek a legmagasabb szintű védelmet nyújtsák. Predor rendszerrel és titkosított kártyaolvasóival cége a legmagasabb szintű védelmet élvezheti.

Ha érdekel egy különleges kihívás, akkor gyere és tedd próbára képességeidet egy logikai játékban, amelyet Kate, az AI-alapú digitális pénzügyi asszisztensünk irányít. Legyél Te a leggyorsabb és nyerd meg az egyik értékes K&H ajándékcsomagunkat!

A NEXON standnál átveheted ajándékodat, ha nyertél a kaparós szórólappal és megnézheted legújabb generációs fejlesztésünket!
Meg azt, hogy mi is kelt ki a tojásból!

If you are interested in AI and Modern Data Analytics, meet us at our booth! Cloudera empowers the world’s largest enterprises to solve some of today’s most complex business problems with a software platform that helps them control, analyze, and modernize their most strategic asset – their data.

Látogass meg minket a standunkon és készítsd el nálunk a saját mini figurádat, amelyet 3D szkenneléssel és nyomtatással hozunk létre. Munkatársaink szívesen mesélnek jövőbe mutató projektjeinkről, melyek biztosítják a zavartalan, fenntartható és biztonságos közlekedést.

Apple innovációkkal az üzleti sikerekhez!
Látogass el az iCentre standjára, és ismerd meg hogyan tehetik hatékonyabbá az Apple termékei és vállalati szolgáltatásai az üzleti mindennapokat!

Szakértőinkkel várunk a G épületben az IT Festen!

Rövidtávú kapacitáshiány kezelésére vagy tartós bővüléshez keresel szakembert?
Mi mindkettőre kínálunk megoldást!
Sikerdíjas konstrukciónk garancia arra, hogy tényleg azokat a jelölteket hozzuk, akikre szükséged van. Találjuk meg közösen az utat az ideális csapattársaidhoz egy kellemes kávé mellett!

15 éve fókuszban az időhatékonyság, kollaboráció, szolgáltatásmenedzsment, tudásmegosztás, és a digitális transzformáció támogatása a folyamatok és szoftver eszközök oldaláról. Látogass el a standunkra és ismerd meg széles körű Atlassian megoldásainkat.

A projektsiker alapja a jó üzleti elemzés, amely segít a célok, üzleti igények és követelmények meghatározásában a valós üzleti értékteremtés érdekében. Az Insprl-nál a missziónk, hogy az üzleti elemzőket segítsük a fejlődésük útján, hogy minél nagyobb mértékben hozzájáruljanak a projektsikerekhez.

Sipos Csaba Financial Wellbeing szakértő arra ösztönöz, hogy alakítsuk át pénzügyi szokásainkat a fenntartható jövő érdekében, használható tudást ad, utat mutat és a munkavállalónak valódi segítséget nyújt, hogy ne nyomja a pénzügyi stressz és ne a munkaidejéből vegyen el időt a tájékozódás.

A standunknál nemcsak a legfrissebb AV trendeket és lehetőségeket ismerhetitek meg, hanem egy izgalmas játékban is részt vehettek. Emellett gondoskodunk némi frissítő italról is. Kár lenne kihagyni!

Felturbózzuk a digitális utazásod. Rugalmas, biztonságos és megbízható technológiai szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleink igényeihez igazítva, ösztönözve a növekedést, a hatékonyságot és a mérhető sikert.

Tudod, mi az IP? Pedig neked is van szellemi tulajdonod! Kerülj képbe IP téren, hogyan védheted, hasznosíthatod, hogy neked, vagy a vállalkozásodnak megérje? Felmérjük a szellemi vagyonod, mesélünk brandekről, kávéról, sörről.Tedd értékesebbé a céged, kávézz közben nálunk és válj Te is IP hőssé.

Gyere fagyizni velünk! Látogass el a Bechtle direct Kft. standjára, ahol megismerkedhetsz és kipróbálhatod a Jabra és az Articona termékeit, valamint értékes nyereményeket nyerhetsz Quiz játékunkon és még fagyit is kapsz.

NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ

SkillToolkit Live! teljeskörű tréning/eLearning módszertan és platform – SkillDict Zrt.
Készíts 5 kattintással tananyagot PowerPointból, Word-ből!

Bővebben

CHEQ
hamarosan…
Billingo Lounge
Online számlázás egyszerűen és szupergyorsan

Bővebben

WHC – Ha kell egy jó csapat
Ha kell egy jó csapat várunk a WHC standon!

Bővebben

Lazulj a fesztivál kavalkád közepén stílusos környezetben a Billingo Lounge standjánál! A frissítők fogyasztása mellett örökítsd meg a napot a selfie géppel, és vidd haza a legszebb pillanatokat. Várunk mindenkit, aki rálépett már a digitalizáció útjára vagy még csak ismerkedik vele.

A SkillToolkit Live! tréning/eLearning platform:
– meglévő eLearning rendszer kiegészítése, vagy önálló platform,
– eLearning/kevert/jelenléti képzés támogatás,
– bejelentett, engedélyes, kreditpontos képzés támogatás,
– tananyagfejlesztés, képzésszervezés, riportolás,
– beépített Piactér.

A WHC Csoport idén is a HR Fest főszponzoraként és kiállítójaként képviselteti magát az eseményen, ahol igazi fesztivál hangulatban várjuk a látogatókat. A szakmai előadások mellett standunkon szórakoztató aktivitás sorozattal készülünk, ahol a résztvevők között értékes nyereményt sorsolunk ki.

PARK

HRmaster
A HRmaster egy 22 modulból álló integrált szoftverrendszer.

Bővebben

Rewin Magyarország
Rewin, a készpénzkímélő fizetési megoldások szakértője.

Bővebben

UniYou – a diákmunka új generációja
Diákfoglalkoztatás még soha nem volt ilyen egyszerű.Teszteld

Bővebben

Business Lease Hungary Kft.
Business Lease – cégautó flottamegoldások több mint 100 éve

Bővebben

Karitatív Csapatépítés
Felejthetetlen élmények, melyek összekovácsolják a csapatot!

Bővebben

Liv Duna Medical Center
Minden egy helyen az Ön egészsége érdekében!

Bővebben

DiákCenter
Építsd velünk a jövőt!

Bővebben

Ötletből érték – Védd a szellemi tulajdonod!

Bővebben

FORD
Ford – partner a mobilitásban!

Bővebben

Forbes Business Club
Tudj meg többet az exkluzív Forbes Business Clubról!

Bővebben

Arval
A Flottapartner

Bővebben

Schiller Autó Család
Fedezd fel a BYD-t, a Schiller Autó Család legújabb tagját!

Bővebben

Hyundai
Ismerd meg a Hyundai elektromos modelljeit standunkon!

Bővebben

Ethnosound
Örömzene

Bővebben

Koffein Service
A KoffeinService a kávézás közösségi élményét hozza el!

Bővebben

Budapest Bike Maffia
Rászoruló emberek segítése élményekkel és adományokkal

Bővebben

Cirque du Sales
X-SIGHT marks the future of your sales

Bővebben

A HRmaster integrált szoftverrendszer 22 moduljával lehetőséget biztosít a szervezet humán erőforrásait érintő összes terület irányítására. Napi munkavégzést támogató megoldásokat kínál a szervezet minden tagja számára a riportoktól a munkáltatói nyilvántartásokon át a bérszámfejtésig.

Rugalmas munkaerőt keresel? Csökkentenéd a költségeidet? Időt nyernél HR-eseidnek? Bemutatjuk Neked a diákfoglalkoztatás új generációját:
– hipergyors
– 100% digitális
– rejtett költségek nélkül
– 7/24-ben
Egy hirdetésfeladás csak 80 mp. Próbáld ki & beszélgessünk, Neked hogyan segíthetünk.

Az Arval Magyarország már 20 éve nyújt dinamikus és innovatív flottakezelési szolgáltatásokat vállalatoknak. Rugalmas megoldások és a szakértői csapat révén az Arval elősegíti ügyfelei üzleti céljaik elérését, figyelembe véve a fenntarthatósági és költségoptimalizálási szempontokat is.

Minmalizáljuk az Ön flottakezelés terheit!
A Business Lease mobilitási megoldásokat kínál Európa-szerte. Operatív lízing adja iparágunk gerincét, de mi hiszünk abban, hogy a mobilitás ennél többet jelent. Ügyfeleinknek dedikált kapcsolattartót biztosítunk onboard szakmai csapattal.

Elhozzuk a Business Fest-re a konnektorról tölthető autók világelső gyártóját, a Schiller Autó Család legújabb tagját, a BYD-t. Ámulatba ejtő formák, elképesztő teljesítmény, kiemelkedő biztonság és akár 500 km feletti hatótáv jellemzi a BYD modelljeit. Ülj bele és hagyd magad elvarázsolni!

Ismerd meg a Hyundai elektromos modelljeit standunkon!

Innovatív flottamegoldások, színes modellpaletta. A Ford Magyarország 38 hivatalos Ford márkakereskedőjével teljeskörű értékesítési, szerviz és vevőszolgálati tevékenységgel, alkatrész forgalmazással és a Ford Credit révén teljeskörű finanszírozással áll a magyar vásárlóközönség rendelkezésére.

A Rewin széles körű, készpénzkímélő fizetési megoldásokat kínál különböző ösztönzési és támogatási célokhoz. Közel 3 évtizedes helyi és nemzetközi tapasztalatra építve célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink üzleti sikeréhez azáltal, hogy hatékonyabbá tesszük juttatási és ösztönző tevékenységüket.

Tudod, mi az IP? Pedig neked is van szellemi tulajdonod! Kerülj képbe IP téren, hogyan védheted, hasznosíthatod, hogy neked, vagy a vállalkozásodnak megérje? Felmérjük a szellemi vagyonod, mesélünk brandekről, kávéról, sörről.Tedd értékesebbé a céged, kávézz közben nálunk és válj Te is IP hőssé.

Egy dinamikus, országos diákmunka-közvetítő számára kihagyhatatlan a HRFEST! Külön öröm számunkra, hogy standunkon az egyik legnagyobb energiaital-gyártó termékeivel frissítheted majd magad!
Diákmunka és gyakornoki ajánlatokért keress minket!

Számunkra a kávé az emberek közötti kapcsolatteremtés fontos eszköze. A küldetésünk az, hogy az irodai kávézás mozgatórugói legyünk, ezért kellemes lounge hangulattal várunk a Koffein Service standján, ahol beválthatod a kávé kuponodat és kipróbálhatod a kávégépeinket is.

A segítség összehoz! Készíts velünk matatófalat gyermekkórház számára. Fejleszd fenntarthatósági tudásod izgalmas játékainkkal! Tegyünk együtt egy szebb világért! Programjaink összekovácsolják a csapatot és mindig egy jó ügyet támogatnak.

Találkozz velünk a Forbes Business Club pultjánál! Ismerd meg, hogyan támogatjuk tagjainkat vezetői fejlődésükben, a vízióik megvalósításában és a piaci kihívások leküzdésében. Nyerj betekintést egy olyan közösségnek a működésébe, amely valóban formálja az üzleti világot.

Örömzene

Heti kétszer viszünk ki bringával szendvicset, teát, takarót, vitamint és információt az utcán élő embereknek. A szendók csomagolásáról sose hiányozhatnak a kedves üzenetek, és most te is írhatsz egyet! Te megírod, mi pedig a ráragasztjuk! Jöhet a kedvenc idézeted, egy rajz vagy amit gondolsz!

Az X-SIGHT csapata 2 helyszínen is vár téged a Sales Festen debütáló Sales Excellence Team megalakulására. Nézz be standjainkra, ahol játékos programokkal, meglepetéssel készülünk és találkozz szakértőinkkel, akik az általad választott témában állnak rendelkezésre egy szakmai beszélgetésre!

ISMERD MEG A BUSINESS FEST KIÁLLÍTÓIT

B ÉPÜLET

A WHC Csoport idén is a HR Fest főszponzoraként és kiállítójaként képviselteti magát az eseményen, ahol igazi fesztivál hangulatban várjuk a látogatókat. A szakmai előadások mellett standunkon szórakoztató aktivitás sorozattal készülünk, ahol a résztvevők között értékes nyereményt sorsolunk ki.

A HRmaster integrált szoftverrendszer 22 moduljával lehetőséget biztosít a szervezet humán erőforrásait érintő összes terület irányítására. Napi munkavégzést támogató megoldásokat kínál a szervezet minden tagja számára a riportoktól a munkáltatói nyilvántartásokon át a bérszámfejtésig.

A Munkhahelyeink.hu innovatív munkáltatói márkaépítési és célzott toborzási megoldásokat kínál a munkáltatóknak, hogy kapcsolatba lépjenek a munkavállalókkal és a leendő jelöltekkel. A cégek válaszolhatnak az értékelésekre, közzétehetik az állásajánlatokat és népszerűsíthetik szervezeti kultúrájukat

MED24 – Testi és lelki egészség pár kattintásra: online, telefonon vagy videókonzultáción. Standunkon megismerheted mi mindenre használhatod a digitális klinikát, hogyan segíthetsz Munkatársaidnak éjjel-nappali orvosi tanáccsal és eligazodni az egészségügy útvesztőjében.

Számodra is fontos a kollégáid jólléte? Hatékony egészségprogram kialakításán dolgozol? Ismerd meg a Groupama Biztosító Medicare egészségbiztosítási programjait. Látogass el a standunkra, ahol minden kérdésedre válaszolunk!

A Millenáris, Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszínének értékesítési és marketing csapata is ott lesz a HR Fest kiállítói között. A B épület – Nagycsarnokban izgalmas feladatokkal, kreatív játékokkal, egyedi ajánlatokkal és egész napos mosollyal várunk minden kedves látogatót.

Rugalmas munkaerőt keresel? Csökkentenéd a költségeidet? Időt nyernél HR-eseidnek?
Bemutatjuk Neked a diákfoglalkoztatás új generációját:
– hipergyors
– 100% digitális
– rejtett költségek nélkül
– 7/24-ben
Egy hirdetésfeladás csak 80 mp. Próbáld ki & beszélgessünk, Neked hogyan segíthetünk.

Mennyire ismered a mai pályakezdők igényeit? Mely cégeknek a legvonzóbbak a fiatalok számára 2024-ben? Érkezünk a Nagy Pályakezdő Kutatásunk eredményeivel és a legnépszerűbb cégekkel!

Nem csak tudásra szomjazol?
Akkor ugorj be a Zyntern RefresHR Bárba, ahol egész nap várunk frissítő italokkal.

A CX-Ray HR szervezetdiagnosztikai eszközökkel célunk, hogy elégedettségfelméréssel, teljesítményértékeléssel és hálózatelemzéssel átlátható, transzparens, világosan megfogalmazott és célorientált szervezeti működéshez segítsük hozzá partnereinket, így a legjobbat tudják kihozni az embereikből.

A JobGroup standján meghitt környezetben várunk, beszélgessünk a HR terület kihívásairól! Integrált HR szolgáltatásainkkal 32 éve vagyunk meghatározó szereplők a hazai szellemi munkaerő piacon. Fő tevékenységeink a fejvadászat, vezetőkiválasztás, munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés.

A PERFEKT célja, hogy széleskörű és magas színvonalú szakmai képzéseinkkel a lehető legmagasabb szinten tegyünk eleget a képzésben résztvevők igényeinek és elvárásainak. A PERFEKT standjánál tudásalapú játékokkal és ajándékokkal várunk minden érdeklődőt.

Szeretnél naprakész információkat kapni az IT iparág toborzási trendjeiről miközben hűsítőinkkel frissülsz fel a nyári melegben? Találkozzunk a No Fluff Jobs standnál! A jó hangulatot még fokozzuk nyereményjátékkal is! Gyere és játssz az értékes nyereményekért!

A Spark Promotions egy 35 éves családi vállalkozás, mely a hazai reklámajándék piac kiemelkedő szereplője, hétszeres Superbrands márka. Termékportfóliónk tartalmaz számos hagyományos és egyedi reklámajándékot, öko termékeket, reklámédességet, promóciós ruházatot és munkaruházatot.

A Grantis Hungary Zrt. szolgáltatásai között szerepelnek financial wellbeing előadások, tréningek, valamint a vállalati egészség- és életbiztosítások, illetve egyéb adókímélő-lojalitást növelő megoldások. Célunk, hogy segítsük munkavállalók pénzügyi stabilitását és jóllétét, egészségmegőrzését.

Látogass el az Office Line standjára, és legyél azon szerencsések között, akik Magyarországon először próbálhatják ki a világ első számú akusztikus fülke gyártójának, a Framery-nek legújabb és leginnovatívabb akusztikus fülkéit!

A Voxy® a világ első, személyre szabottan üzleti angolt oktató alkalmazása. Csatlakozz 150 ország 5 millió nyelvtanulójához, és fedezd fel, hogyan ad lendületet a Voxy® nyelvtudásodnak! Kérj időpontot egy online bemutatóra, és igényelj demo licencet, hogy meggyőződhess, miért ez a legjobb megoldás.

Bérügyvitel és bérszámfejtés HR támogató szolgáltatásokkal.

Munka és élmény – Kéz a kézben!

Nem túl rövid az élet a rossz kávékhoz? Válaszd az „il vero espresso italiano”-t a szünetekben! Bizonyított: a hatékony munka kulcsa a kellemes légkör és a kiváló kávé.

Gyere, és ízleld meg a különbséget!

Olyan rendszereket dolgoztunk ki és működtetünk, amelyek a tartós használatot, a hulladékmennyiség csökkentését, ezáltal a fenntarthatóságot segítik vendéglátóhelyeken, rendezvényhelyszíneken és egyéb létesítményekben. Mi segíthetünk, hogy céged óriásit lépjen előre a fenntarthatóságban!

Az egyetem nem csak a diplomáig partner! Kapcsolódj alumni programjainkhoz, csatlakozz üzleti partnerként, válassz felnőtt – és céges képzéseink közül vagy készítsünk együtt innovatív kutatást! Várunk a BGE Zónában interaktív „Tudományfallal”, játékokkal és BGE sörrel! A BGE több, mint diploma. Megmutatjuk!

Játszva szeretnél 50.000 Ft értékű nyereménnyel gazdagodni? Megkóstolnál világbajnok kézműves finomságokat? Gyere a standunkhoz és mindezek mellett, ismerd meg a világ első okos ajándékdobozát. Megmutatjuk miként fér bele egyetlen ajándékba: Játék+Élmény+CSR+Brandépítés+Gasztronómia.

A 2012-ben alapított Szövetség a coach szakma legmagasabb hazai fóruma, amely a minőségi coaching kultúra terjesztésén, a szakma érdekképviseletén, minőségbiztosításán dolgozik. Tagszervezetei a Magyarországon működő 10 hazai és külföldi coach egyesület, amelyek együttesen 1500+ coachot képviselnek.

Tudd meg, hogyan tudod támogatni munkatársaid (és családtagjaik) prémium fogászati ellátását költséghatékonyan. Most lehetősége nyílik csatlakozni egy olyan programhoz, mely jelképes, egyszeri regisztrációs díj fejében, fogászati diagnosztikával támogatott konzultációt és további kedvezményeket ad.

KIK VAGYUNK?

A Magyar Élsportolók Érdekvédelmi Fóruma egy független és kooperatív szervezet. Flagship projektünk, a duális karrier koordináció azzal a céllal jött létre, hogy a professzionális pályájukat lezáró sportolók társadalmi beilleszkedését, civil karrierjét előkészítse és segítse.

Idén épp 15. éve, hogy a Loffice két országban és négy helyszínen nyújt rugalmas feltételekkel igénybe vehető irodai infrastruktúrát és egy olyan támogató légkört, ahol lehetőség nyílik a szakmai és emberi kapcsolatok építésére. Plug & play loft irodáinkat izgalmas kreatív tartalmakkal töltjük meg.

A KÉPEZŐ-ben hisszük, hogy a képzőművészet felszabadító erejétől kicsit jobb lesz a világ.
Újszerű megközelítésünkkel kínálunk kreativitást kibontakoztató, készségfejlesztő, paradigmaváltást ösztönző, csoporterőt felszínre hozó foglalkozásokat, melyek során a képzőművészetet mint eszközt vonjuk.

A Mental Spa Életvezetési és Önismereti Központ egy új kezdeményezés, mely Magyarországon elsőként kifejezetten az irodai dolgozók mentális egészségét állítja a középpontba. Sokféle technikával, egyéni és csoportos módszerrel segítjük a hozzánk fordulókat újabb lépéseikben a mentális jól-létük felé

Az Art is Business egy olyan platform, amelyen találkozhatnak a vállalati, magán- és művészeti szcéna szereplői, és az itt megosztott tudásból együttműködések jöhetnek létre. A BusinessFestre művészeti szereplők üzleti szolgáltatási mixeit hozzuk el az alkotók tolmácsolásában.

Az IDBC digitális munkaerőközvetítő- és HR szolgáltató cégként már 10 éve dolgozik azon, hogy öröm legyen a toborzás. 50+ fős recruitment csapatunk erős szakmai specializációval és digitális HR megoldásokkal rugalmasan és gyorsan alkalmazkodik ügyfeleink és jelöltjeink egyéni i

Munkaerőhiány? Jöjjenek a tapasztalt nyugdíjasok!
A nyugdíjasok foglalkoztatása win-win helyzet. A munkáltatónak kell munkáltatói járulékokat fizetni, a nyugdíjas a bruttó béréből csak 15% SZJA-t adózik. Gyere el a B9-es standhoz, ahol ott lesznek a téma szakértői.

Több mint 30 éve segítjük mindenkinek megszerezni azt a képzettséget és tudást, amelyet megálmodott magának. Képzőként fő feladatunk reagálni a változásokra, a folyamatosan megújuló piaci igényekre. Olyan tudást és ismeretanyagot átadni, mely naprakész, hasznos és gyakorlatias.

Az Utazó Planetárium iskolákba, óvodákba és rendezvényekre viszi el Utazó Planetáriumi kupoláit és mutatja meg az Univerzum csodáit a nézőknek. Célunk az igényes tudományos ismeretterjesztés, a csillagászat és természettudományok népszerűsítése úgy hogy elvisszük Önökhöz a planetáriumot, élményeket.

A Salva Vita Alapítvány egy díjnyertes szolgáltató és tanácsadó szervezet, a speciális igényű emberek foglalkoztatásának szakértője.
A cégeket abban támogatjuk, hogy inkluzív és akadálymentes munkahelyeket hozzanak létre, és felkészülten tudják fogadni a speciális igényű munkavállalókat.

Tudtad, hogy kollégáid gyermekeinek egészen biztosan van állami gondoskodásban élő évfolyamtársa, így áttételesen ez a társadalmi probléma a ti szervezeti kultúrátoknak is része? Ha CSR partnert kerestek, vagy ESG célkitűzéseiteket töltenétek meg valódi tartalommal, érdemes minket megismernetek

A KórházSuliban az iskolából kimaradó, tartósan beteg gyerekek oktatását segítjük. Velünk személyre szabott, az állapotukat figyelembe vevő közegben, játékosan tanulhatnak és gyógyulhatnak. A tanulással színt viszünk a gyerekek magányos mindennapjaiba, közösséget, jövőképet adunk nekik.

Megismerkedhetsz egy remek lehetőséggel Hévízen, ahol nem csak pihenni, gyógyulni tudsz, hanem az üzletednek is új lendületet adunk. Vállalati szűrőcsomagok, egészségügyi kezelések, céges csapatépítő élmények, konferenciák, meetingek. Meglepetéssel várunk minden érdeklődőt.

Cégünk és csapatunk a precizitásról, a magas szintű ügyfél-kiszolgálásról és az innovatív megoldásokról ismert. Állásportálunk a frissdiplomas.hu, legfőbb projektjeink a JOBVERSE Állásbörze, a Frissdiplomás Mikulás Roadshow, a BGE Állásbörze és a SzakmaFeszt. Segíthetünk Neked is?

D ÉPÜLET

Az X-SIGHT csapata 2 helyszínen is vár téged a Sales Festen debütáló Sales Excellence Team megalakulására. Nézz be standjainkra, ahol játékos programokkal, meglepetéssel készülünk és találkozz szakértőinkkel, akik az általad választott témában állnak rendelkezésre egy szakmai beszélgetésre!

Vállalati élet-, baleset- és egészségbiztosítási megoldásaink növelhetik a munkavállalók motivációját és erősíthetik hosszútávú elköteleződésüket. Beszélgessen szakértőinkkel és játsszon értékes nyereményekért az NN Biztosító D épületben megtalálható standján!

A Konecta a világ egyik vezető BPO szolgáltatója, több mint 30 éves tapasztalattal. Magyarországon tevékenységünket egy professzionálisan képzett, ma már közel 200 fős csapattal végezzük: lead generálás, értékesítés, vevőszolgálat, igényfelmérés. Mi itt vagyunk és segítünk az ügyféltámogatásban!

Találkozz a United Consult és a Salesforce csapatával a Sales Masters by United Consult színpadon, ahol a legütősebb értékesítési témákat hozzuk el neked a délelőtt folyamán! Június 13-án a standunknál is várunk téged a Sales Festen, ahol kötetlenül beszélgethetsz szakértőinkkel a salest érintő aktuális kérdésekről, valamint részt vehetsz nyereményjátékunkon, ahol értékes ajándékokat sorsolunk ki a látogatók között! 

REKLÁMAJÁNDÉKOK ÖNNEK!
Cégünk, a DUÁL Kft. 35 éve foglalkozik reklámajándékokkal, nyomdai anyagokkal, munkaruházattal és mindezek logózásával. Kínálatunkban étel-, ital-, ill. karácsonyi csomagajánlatok is elérhetők!
Keresse weboldalunkat, kollégáinkat és segítségére leszünk.
Üdv: DUÁL csapata

Magyarország első logisztikai alapú társasjátéka, ami pénzügyi, gazdasági és stratégiai gondolkodásra is ösztönöz, kortól függetlenül. A társas remek lehetőséget biztosít vállalatok, iskolák és diákok kapcsolódására. Remekül alkalmazható csapatépítőkön vagy logózott verzióban ajándékként is.

Kiállításra készül? Megajándékozná üzleti partnereit, kollégáit? Szeretné növelni ügyfelei elköteleződését? Tegye azt egyedi céglogós ajándékokkal!
Az ügyfeleink azért szeretnek minket mert mi vagyunk a legrugalmasabb reklámajándék cég a piacon!
IMÁDUNK ötletelni, levesszük a terhet a válláról!

VW bogár pop up bár 🙂 imádni fogják 🙂

Hiszünk abban, hogy minden vállalkozásnak meg kell adni a lehetőséget a sikeres működéshez, és mi ebben szeretnénk segíteni. Küldetésünk, hogy a vállalkozások számára biztosítsuk azokat a hatékony rendszereket, amelyekkel könnyedén kezelhetik mindennapi kihívásaikat.

Ha nem látod át vállalkozásod, mert több rendszerben dolgozol és túl sok az excel tábla, akkor gyere el a REVOLUTION standhoz! Ismerd meg, hogy kiknek érdemes bevezetni vállalatirányítási rendszert és hogyan érdemes azt elkezdeni? Segítünk az üzleti elképzeléseid megvalósításában! #erpspecialista

150+ szöveges ötcsillagos ügyfélvéleményünkkel előrevetítik, hogy milyen egy igazán profin megtervezett, ügyfélközpontú marketing ügynökséggel dolgozni.

A Kiszervezett Marketing 13x-os Marketing Diamond Awards-díjas ügynökség.

Ismerd meg a diákoknak szóló Teenpreneur programot, mely a kritikus gondolkodást, probléma megoldó képességet fejleszti a középiskolásoknál a vállalkozó szemlélettel ötvözve. Emellett találkozhat a Service Design Jam-eket szervező csapattal is, akik pedig téged és munkatársaidat várják eseményeiken.

G ÉPÜLET

Standonkun, a korábbi évekhez hasonlóan biztosítjuk a jó hangulatot és az igazi fesztivál érzést.
Vendégeinknek étellel és gin-el készülünk. Lesz nálunk nyereményjáték, ahol értékes nyereményt lehet átvenni a nap végén, ezért is érdemes meglátogatni az UC standját!

Az idén 20 éves ITBN CONF-EXPO az IT biztonság és az mesterséges intelligencia legújabb innovációit és legaktuálisabb témáit felvonultató független szakmai fórum. Látogass meg minket standunkon és teszteld élőben a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket!

Látogasd meg Cafénkat, ha egy jó kávéra, társaságra és érdekes beszélgetésekre vágysz! A Wolters Kluwer Caféban, a LegalTech, jogi innováció gyakorlati oldaláról hallhatsz rövid beszélgetéseket, esettanulmányokat, megvalósított use case-ket.

Az AutSoft – a Zenitech company, a digitális transzformáció nagykövete. Az ITFest standján megismerheti vállalatunkat, a Zenitech márka elhivatott képviselőit és kivételesen finom koktélok kíséretében elmélyülhet az élvonalbeli technológiák világába.

Vess véget a káosznak a TOPdeskkel! Segítünk szabványosítani a céges folyamatokat és kézben tartani a feladatokat. Az eredmény: átláthatóbb munka, magasabb színvonalú szolgáltatások, önállóbb felhasználók, az IT ügyfélszolgálatnak pedig több idő a komplex projektekre. Várunk a G épületben!

A Spark Promotions egy 35 éves családi vállalkozás, mely a hazai reklámajándék piac kiemelkedő szereplője, hétszeres Superbrands márka. Termékportfóliónk tartalmaz számos hagyományos és egyedi reklámajándékot, öko termékeket, reklámédességet, promóciós ruházatot és munkaruházatot.

A modern kiberfenyegetések korában elengedhetetlen, hogy a beléptető rendszerek a legmagasabb szintű védelmet nyújtsák. Predor rendszerrel és titkosított kártyaolvasóival cége a legmagasabb szintű védelmet élvezheti.

A NEXON standnál átveheted ajándékodat, ha nyertél a kaparós szórólappal és megnézheted legújabb generációs fejlesztésünket!
Meg azt, hogy mi is kelt ki a tojásból!

If you are interested in AI and Modern Data Analytics, meet us at our booth! Cloudera empowers the world’s largest enterprises to solve some of today’s most complex business problems with a software platform that helps them control, analyze, and modernize their most strategic asset – their data.

Látogass meg minket a standunkon és készítsd el nálunk a saját mini figurádat, amelyet 3D szkenneléssel és nyomtatással hozunk létre. Munkatársaink szívesen mesélnek jövőbe mutató projektjeinkről, melyek biztosítják a zavartalan, fenntartható és biztonságos közlekedést.

Ha érdekel egy különleges kihívás, akkor gyere és tedd próbára képességeidet egy logikai játékban, amelyet Kate, az AI-alapú digitális pénzügyi asszisztensünk irányít. Legyél Te a leggyorsabb és nyerd meg az egyik értékes K&H ajándékcsomagunkat!

Apple innovációkkal az üzleti sikerekhez!
Látogass el az iCentre standjára, és ismerd meg hogyan tehetik hatékonyabbá az Apple termékei és vállalati szolgáltatásai az üzleti mindennapokat!

Szakértőinkkel várunk a G épületben az IT Festen!

Rövidtávú kapacitáshiány kezelésére vagy tartós bővüléshez keresel szakembert?
Mi mindkettőre kínálunk megoldást!
Sikerdíjas konstrukciónk garancia arra, hogy tényleg azokat a jelölteket hozzuk, akikre szükséged van. Találjuk meg közösen az utat az ideális csapattársaidhoz egy kellemes kávé mellett!

15 éve fókuszban az időhatékonyság, kollaboráció, szolgáltatásmenedzsment, tudásmegosztás, és a digitális transzformáció támogatása a folyamatok és szoftver eszközök oldaláról. Látogass el a standunkra és ismerd meg széles körű Atlassian megoldásainkat.

A projektsiker alapja a jó üzleti elemzés, amely segít a célok, üzleti igények és követelmények meghatározásában a valós üzleti értékteremtés érdekében. Az Insprl-nál a missziónk, hogy az üzleti elemzőket segítsük a fejlődésük útján, hogy minél nagyobb mértékben hozzájáruljanak a projektsikerekhez.

Sipos Csaba Financial Wellbeing szakértő arra ösztönöz, hogy alakítsuk át pénzügyi szokásainkat a fenntartható jövő érdekében, használható tudást ad, utat mutat és a munkavállalónak valódi segítséget nyújt, hogy ne nyomja a pénzügyi stressz és ne a munkaidejéből vegyen el időt a tájékozódás.

A standunknál nemcsak a legfrissebb AV trendeket és lehetőségeket ismerhetitek meg, hanem egy izgalmas játékban is részt vehettek. Emellett gondoskodunk némi frissítő italról is. Kár lenne kihagyni!

Felturbózzuk a digitális utazásod. Rugalmas, biztonságos és megbízható technológiai szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleink igényeihez igazítva, ösztönözve a növekedést, a hatékonyságot és a mérhető sikert.

Tudod, mi az IP? Pedig neked is van szellemi tulajdonod! Kerülj képbe IP téren, hogyan védheted, hasznosíthatod, hogy neked, vagy a vállalkozásodnak megérje? Felmérjük a szellemi vagyonod, mesélünk brandekről, kávéról, sörről.Tedd értékesebbé a céged, kávézz közben nálunk és válj Te is IP hőssé.

Gyere fagyizni velünk! Látogass el a Bechtle direct Kft. standjára, ahol megismerkedhetsz és kipróbálhatod a Jabra és az Articona termékeit, valamint értékes nyereményeket nyerhetsz Quiz játékunkon és még fagyit is kapsz.

NEMZETI TÁNCSZÍNHÁZ

Lazulj a fesztivál kavalkád közepén stílusos környezetben a Billingo Lounge standjánál! A frissítők fogyasztása mellett örökítsd meg a napot a selfie géppel, és vidd haza a legszebb pillanatokat. Várunk mindenkit, aki rálépett már a digitalizáció útjára vagy még csak ismerkedik vele.

A SkillToolkit Live! tréning/eLearning platform:
– meglévő eLearning rendszer kiegészítése, vagy önálló platform,
– eLearning/kevert/jelenléti képzés támogatás,
– bejelentett, engedélyes, kreditpontos képzés támogatás,
– tananyagfejlesztés, képzésszervezés, riportolás,
– beépített Piactér.

A WHC Csoport idén is a HR Fest főszponzoraként és kiállítójaként képviselteti magát az eseményen, ahol igazi fesztivál hangulatban várjuk a látogatókat. A szakmai előadások mellett standunkon szórakoztató aktivitás sorozattal készülünk, ahol a résztvevők között értékes nyereményt sorsolunk ki.

PARK

A HRmaster integrált szoftverrendszer 22 moduljával lehetőséget biztosít a szervezet humán erőforrásait érintő összes terület irányítására. Napi munkavégzést támogató megoldásokat kínál a szervezet minden tagja számára a riportoktól a munkáltatói nyilvántartásokon át a bérszámfejtésig.

Rugalmas munkaerőt keresel? Csökkentenéd a költségeidet? Időt nyernél HR-eseidnek? Bemutatjuk Neked a diákfoglalkoztatás új generációját:
– hipergyors
– 100% digitális
– rejtett költségek nélkül
– 7/24-ben
Egy hirdetésfeladás csak 80 mp. Próbáld ki & beszélgessünk, Neked hogyan segíthetünk.

Az Arval Magyarország már 20 éve nyújt dinamikus és innovatív flottakezelési szolgáltatásokat vállalatoknak. Rugalmas megoldások és a szakértői csapat révén az Arval elősegíti ügyfelei üzleti céljaik elérését, figyelembe véve a fenntarthatósági és költségoptimalizálási szempontokat is.

Minmalizáljuk az Ön flottakezelés terheit!
A Business Lease mobilitási megoldásokat kínál Európa-szerte. Operatív lízing adja iparágunk gerincét, de mi hiszünk abban, hogy a mobilitás ennél többet jelent. Ügyfeleinknek dedikált kapcsolattartót biztosítunk onboard szakmai csapattal.

Elhozzuk a Business Fest-re a konnektorról tölthető autók világelső gyártóját, a Schiller Autó Család legújabb tagját, a BYD-t. Ámulatba ejtő formák, elképesztő teljesítmény, kiemelkedő biztonság és akár 500 km feletti hatótáv jellemzi a BYD modelljeit. Ülj bele és hagyd magad elvarázsolni!

Ismerd meg a Hyundai elektromos modelljeit standunkon!

Innovatív flottamegoldások, színes modellpaletta. A Ford Magyarország 38 hivatalos Ford márkakereskedőjével teljeskörű értékesítési, szerviz és vevőszolgálati tevékenységgel, alkatrész forgalmazással és a Ford Credit révén teljeskörű finanszírozással áll a magyar vásárlóközönség rendelkezésére.

A Rewin széles körű, készpénzkímélő fizetési megoldásokat kínál különböző ösztönzési és támogatási célokhoz. Közel 3 évtizedes helyi és nemzetközi tapasztalatra építve célunk, hogy hozzájáruljunk partnereink üzleti sikeréhez azáltal, hogy hatékonyabbá tesszük juttatási és ösztönző tevékenységüket.

Egy dinamikus, országos diákmunka-közvetítő számára kihagyhatatlan a HRFEST! Külön öröm számunkra, hogy standunkon az egyik legnagyobb energiaital-gyártó termékeivel frissítheted majd magad!
Diákmunka és gyakornoki ajánlatokért keress minket!

Számunkra a kávé az emberek közötti kapcsolatteremtés fontos eszköze. A küldetésünk az, hogy az irodai kávézás mozgatórugói legyünk, ezért kellemes lounge hangulattal várunk a Koffein Service standján, ahol beválthatod a kávé kuponodat és kipróbálhatod a kávégépeinket is.

A segítség összehoz! Készíts velünk matatófalat gyermekkórház számára. Fejleszd fenntarthatósági tudásod izgalmas játékainkkal! Tegyünk együtt egy szebb világért! Programjaink összekovácsolják a csapatot és mindig egy jó ügyet támogatnak.

Találkozz velünk a Forbes Business Club pultjánál! Ismerd meg, hogyan támogatjuk tagjainkat vezetői fejlődésükben, a vízióik megvalósításában és a piaci kihívások leküzdésében. Nyerj betekintést egy olyan közösségnek a működésébe, amely valóban formálja az üzleti világot.

Örömzene

Heti kétszer viszünk ki bringával szendvicset, teát, takarót, vitamint és információt az utcán élő embereknek. A szendók csomagolásáról sose hiányozhatnak a kedves üzenetek, és most te is írhatsz egyet! Te megírod, mi pedig a ráragasztjuk! Jöhet a kedvenc idézeted, egy rajz vagy amit gondolsz!

Az X-SIGHT csapata 2 helyszínen is vár téged a Sales Festen debütáló Sales Excellence Team megalakulására. Nézz be standjainkra, ahol játékos programokkal, meglepetéssel készülünk és találkozz szakértőinkkel, akik az általad választott témában állnak rendelkezésre egy szakmai beszélgetésre!